Νέος CEO εντάσσεται στην ομάδα του ΔΑΗΚ: ο κ. Ιωάννης Μετσοβίτης

:
ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Νέος CEO εντάσσεται στην ομάδα του ΔΑΗΚ: ο κ. Ιωάννης Μετσοβίτης

 

Ο κ. Ιωάννης Μετσοβίτης αναλαμβάνει ως CEO της εταιρείας του Νέου Διεθνούς Αερολιμένα Ηρακλείου Κρήτης (ΔΑΗΚ).
Με μακρά εμπειρία στον κλάδο των αερομεταφορών στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ο κ. Μετσοβίτης ξεκίνησε την αεροπορική του σταδιοδρομία ως χειριστής αεροσκαφών και εκπαιδευτής πτήσεων. Στη συνέχεια ανέλαβε ρόλους ανώτερου στελέχους στον κλάδο των αερολιμένων.
Συγκεκριμένα, συμμετείχε στη διευθυντική ομάδα του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» από την έναρξη λειτουργίας της εταιρείας, ενώ ακολούθως εντάχθηκε στην ομάδα στελεχών του Διεθνούς Αερολιμένα Hamad και τέθηκε επικεφαλής των λειτουργιών των αερολιμένων του Κατάρ με ιδιαίτερη έμφαση στη διατήρηση υψηλής ποιότητας λειτουργιών και εμπειρίας επιβατών σε ένα δυναμικό και μεταβαλλόμενο περιβάλλον, ως Ανώτερος Αντιπρόεδρος Επιχειρησιακής Λειτουργίας.
Πριν αναλάβει CEO του Νέου Διεθνούς Αερολιμένα Ηρακλείου Κρήτης (ΔΑΗΚ), ο κ. Μετσοβίτης ηγήθηκε της ομάδας που προετοίμασε και ανέδειξε τους Διεθνείς Αερολιμένες της Ντόχα του Κατάρ (Διεθνής Αερολιμένας Hamad και Διεθνής Αερολιμένας Doha) που υποδέχθηκαν τη συντριπτική πλειοψηφία των επισκεπτών κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2022.
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε τον κ. Ιωάννη Μετσοβίτη ως νέο CEO του Νέου Διεθνούς Αερολιμένα Ηρακλείου Κρήτης (ΔΑΗΚ). Με την εκτενή εμπειρία του και το εξαιρετικό ιστορικό του στον κλάδο των αερομεταφορών, ο κ. Μετσοβίτης θα οδηγήσει τον ΔΑΗΚ σε νέα επίπεδα υπεροχής και θα διασφαλίσει τα βέλτιστα πρότυπα εξυπηρέτησης, ποιότητας και ικανοποίησης των επιβατών.