Ενίσχυση των Νηπιαγωγείων στον Παλαμά Καρδίτσας: Δωρεά από το Αεροδρόμιο Ηρακλείου

:
ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Ενίσχυση των Νηπιαγωγείων στον Παλαμά Καρδίτσας: Δωρεά από το Αεροδρόμιο Ηρακλείου

H Ανώνυμη Εταιρεία «Διεθνής Αερολιμένας Ηρακλείου Κρήτης» με ισχυρό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και δέσμευση για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων και ειδικά των παιδιών, προχώρησε στη δωρεά όλου του απαραίτητου τεχνολογικού εξοπλισμού στα νηπιαγωγεία του Δήμου Παλαμά του Νομού Καρδίτσας.

Η εταιρία αναγνωρίζοντας την ανάγκη για στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας στις πληγείσες περιοχές, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού με σκοπό την κάλυψη καίριων αναγκών.

Συγκεκριμένα, παρείχε 10 επιτραπέζιους και φορητούς υπολογιστές, 4 προτζέκτορες, 5 διαδραστικούς πίνακες, 3 έγχρωμα πολυμηχανήματα και 3 tablets, εξοπλισμός που θα κατανεμηθεί στο 1ο, 2ο και 3ο Νηπιαγωγείο Παλαμά.

Η ΔΑΗΚ Α.Ε., στο πλαίσιο της στρατηγικής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και αναγνωρίζοντας τη σημασία του ρόλου της ως υπεύθυνου εταιρικού πολίτη, δεν περιορίζεται μόνο στις επιχειρηματικές της δραστηριότητες, αλλά καταβάλλει προσπάθειες για την ανάπτυξη πρωτοβουλιών που ενισχύουν την κοινωνική ευημερία.

Ο κ. Αθανάσιος Βούρδας, Γενικός Διευθυντής της ΔΑΗΚ Α.Ε. δήλωσε: “Η δωρεά έχει ως στόχο την ολική αποκατάσταση του τεχνολογικού εξοπλισμού των νηπιαγωγείων που υπέστησαν τεράστιες καταστροφές. Χάρη σε αυτή την κίνηση, τα παιδιά και οι δάσκαλοί τους στα Νηπιαγωγεία Παλαμά έχουν τη δυνατότητα να ξεκινήσουν το σχολικό έτος και να επανέλθουν σταδιακά στην κανονικότητα.”

Η εταιρία, πεπεισμένη για την αξία της επένδυσης στην εκπαίδευση ως κινητήριο δύναμη για την κοινωνική πρόοδο, εκφράζει την κοινωνική της δέσμευση μέσω αυτής της πρωτοβουλίας, επιδεικνύοντας την αδιάλειπτη δέσμευσή της για την καλλιέργεια ενός ισχυρότερου και αειφόρου μέλλοντος.

Σε αυτό το πλαίσιο, η ΔΑΗΚ Α.Ε. θα συνεχίσει τις σημαντικές της πρωτοβουλίες που συμβάλλουν στην κοινωνική και οικονομική ευημερία της χώρας.