Εξερευνώντας νέους ορίζοντες: Το αεροδρόμιο Ηρακλείου στο Συνέδριο Ανάπτυξης Αερογραμμών «Routes» στην Κωνσταντινούπολη

:
ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Εξερευνώντας νέους ορίζοντες: Το αεροδρόμιο Ηρακλείου στο Συνέδριο Ανάπτυξης Αερογραμμών «Routes» στην Κωνσταντινούπολη

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επιτυχή συμμετοχή του Αεροδρομίου Ηρακλείου στο Συνέδριο Ανάπτυξης Αερογραμμών «Routes» που πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη από 15 έως 17 Οκτωβρίου.

Ενώ προετοιμαζόμαστε για να υποδεχτούμε τον κόσμο το 2027, το συνέδριο αυτό έχει τεράστια σημασία για εμάς. Το Συνέδριο Ανάπτυξης Αερογραμμών «Routes» είναι μια πλατφόρμα που φέρνει σε επαφή επαγγελματίες και εμπειρογνώμονες από τον κλάδο των αερομεταφορών, προσφέροντας ένα μοναδικό χώρο για συζητήσεις και δικτύωση. Η ομάδα του Αεροδρομίου Ηρακλείου συμμετέχει με ενθουσιασμό σε συζητήσεις σχετικά με πιθανά νέα δρομολόγια και ευκαιρίες που θα βελτιώσουν την προσβασιμότητα της Κρήτης, ενός προορισμού που αγαπούν εκατομμύρια ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο.
Το αεροδρόμιο Ηρακλείου στοχεύει στη βελτίωση της συνδεσιμότητας της Κρήτης και στη διευκόλυνση των ταξιδιών από και προς το όμορφο νησί μας. Αυτό το συνέδριο μας παρέχει μια εξαιρετική ευκαιρία να καλλιεργήσουμε τις σχέσεις μας με τους ηγέτες του κλάδου, να εξερευνήσουμε νέους δρόμους και να συμβάλουμε στην ανάπτυξη της περιοχής μας.
Η συμμετοχή μας σε αυτό το συνέδριο ευθυγραμμίζεται με τους στρατηγικούς μας στόχους για την ενίσχυση της θέσης μας ως κορυφαίου αεροδρομίου στη Μεσόγειο, την προώθηση της συνεργασίας με τις αεροπορικές εταιρείες και την προώθηση της οικονομικής ανάπτυξης στην κοινότητά μας.