:
ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Τελετή Oνοματοδοσίας του νέου 787 της TUI “Ηράκλειο”

Γιορτάζοντας τους στενούς δεσμούς και τη μακρόχρονη συνεργασία της με την Ελλάδα και ειδικότερα την αγορά του Ηρακλείου, η TUI πραγματοποίησε μια όμορφη τελετή νωρίτερα αυτό το μήνα για να ονομάσει το νέο της B737-8.

Ηράκλειο.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων προσκεκλημένων, ο Υπουργός Τουρισμού κος. Κικίλιας, ο Διοικητής της ΥΠΑ κος. Δριτσάκος, ο Περιφερειάρχης κος. Αρναουτάκης και ο κος. Όλιβερ Λάκμαν, Γενικός Διευθυντής Πτητικών Επιχειρήσεων της TUI, που ως πιλότος ο ίδιος, πέταξε το αεροπλάνο στην αναχώρηση του από το Ηράκλειο, σε μια από τις ιδιαίτερες στιγμές της τελετής, όπως και οι εντυπωσιακές αψίδες νερού στην άφιξη του αεροπλάνου.

Στην ομιλία του, ο κος. Λάκμαν τόνισε τη δύναμη της αγοράς του Ηρακλείου, παρά το δύσκολο παγκόσμιο περιβάλλον, κάτι που ώθησε την TUI να ξεκινήσει νωρίτερα φέτος, κατά 4 εβδομάδες, τις πρώτες της πτήσεις στην Κρήτη.

Η ΔΑΗΚ εκπροσωπήθηκε στην εκδήλωση από τον κο. Σπύρο Θειακό, Αναπληρωτή Γενικό Εμπορικό Διευθυντή, ο οποίος είχε την ευκαιρία να συζητήσει τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το νέο αεροδρόμιο με στελέχη της TUI και τοπικούς φορείς.

Νονά του αεροσκάφους είναι η γεννημένη στο Ηράκλειο 32χρονη πρωταθλήτρια των σπρίντ Ειρήνη Βασιλείου, ξεκινώντας την εποχή που το Ηράκλειο πετάει με τα φτερά της TUI σε όλο τον κόσμο, πρεσβευωντας μιας σύγχρονη πόλη που συνδυάζει παράδοση με καινοτομία, ιστορία με υποδομές αιχμής, όπως το νέο αεροδρόμιο στο Καστέλι.