:
ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Ο νέος Διεθνής Αερολιμένας Ηρακλείου ταξίδεψε στην Ινδία!

Στις 26 Μαρτίου, ο Διευθύνων Σύμβουλός μας κ. Θάνος Βούρδας και η Dr. Ayca Kolukisa, Γενική Δ/ντρια Στρατηγικής, επισκέφθηκαν την Ινδία και γνώρισαν τη θερμή υποδοχή της GMR σε μια σειρά επισκέψεων στα αεροδρόμια παγκόσμιας κλάσης του Νέου Δελχί, του Χαηντεραμπάντ και της Γκοα.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους είχαν την ευκαιρία να μοιραστούν τα κοινά οράματα για το νέο αεροδρόμιο και νεότερα σχετικά τις εξελίξεις στο αεροπορικό γίγνεσθαι με τον κ. G.M. Rao, ιδρυτή και Πρόεδρο του Ομίλου GMR, τον κ. Bommidala Επικεφαλής Τομέων Ενέργειας και Διεθνών Αεροδρομίων καθώς και άλλα στελέχη του Ομίλου GMR. Επιπλέον, ήταν μια εξαιρετική ευκαιρία η GMR να παρουσιάσει τα εκτελεσθέντα μεγάλα έργα της Πόλης Αεροδρομίου, της Ακαδημίας Αεροπορίας, τη σημαντική Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και τα έργα επέκτασης και κατασκευής σε εξέλιξη των νέων αεροδρομίων. Τα τελευταία αποτέλεσαν και μια εξαιρετική ευκαιρία ανταλλαγής εμπειριών και τεχνογνωσίας με τον κ. Πέτρο Πετράκη, υπεύθυνο κατασκευής της ΤΕΡΝΑ που συμμετείχε επίσης σε αυτή την επίσκεψη.

Αυτή η εντυπωσιακή εμπειρία υπογράμμισε τη στενή συνεργασία μεταξύ της Εταιρείας Αεροδρομίου, του Κατασκευαστή και των μετόχων της Εταιρείας. Καταδεικνύει επίσης τη στενή σχέση μεταξύ των ανθρώπων της Ινδίας και της Ελλάδας και αποτελεί ένα επιτυχημένο ορόσημο στη μετά – Covid εποχή.